Fitball

Provoacă-ţi corpul zi de zi

Distribuie pe:
Facebook

În cadrul acestei clase, se lucrează pe mingi mari, de fitness, care preiau o parte din greutatea corpului, asadar este recomandată oricărei vârste.

Beneficiile acestei clase:

1.Este o metodă excelentă de ardere a grăsimilor

Deoarece vei sta pe minge, forța gravitațională nu acționează în aceeași masură ca atunci când nu ai suport, ceea ce înseamnă că putem păstra mai ușor zona aeroba de 60-70% (din frecvența cardiacă maximă), proprie fiecărui individ, astfel vom folosi optim fiecare minut de antrenament.

2. Combate celulita

Arcuirile realizate pe minge acționează asemenea unui masaj anticelulitic. Efectuat de două ori/săptămână, antrenamentul duce la rezultate estetice deosebite, în doar câteva săptămâni.

3. Mărește longevitatea vertebrelor

În urma arcuirilor apare un efect de masaj între vertebre, ceea ce duce la creșterea circulației sanguine din cartilajul discurilor intervertebrale, reducând riscul herniei de disc.

4. Previne osteoporoza

Această tamponare ușoară a vertebrelor din timpul arcuirilor conduce la ținerea menținerea integrității discurilor intervertebrale, chiar și la menopauză, atunci când densitatea osului scade.

5. Este o metoda rapidă de remodelare a siluetei

Exercițiile cu mingea solicită simțul echilibrului, în care sunt implicați mușchii secundari. Față de celelalte forme de miscare, în Fitball avem o intensitate mai mare a efortului, realizată într-un timp mai scurt (eficiență motrică).

6. Cea mai eficientă metoda de corectare a posturii corporale

Mingea fiind un suport activ, va solicita continuu mușchii abdomenului și ai spatelui, ceea ce va permite menținerea permanentă a poziție corecte.

7. Menajează articulațiile gleznei și ale genunchiului

Aerul din minge preia 1/3 din greutatea corpului (amortizează), ceea ce înseamnă scăderea greutății exercitate asupra articulațiilor gleznei și genunchiului.

Day Pass

Ai șansa să testezi toate serviciile noastre, gratuit, înainte de a deveni membru.

VREAU OFERTA
Happy Hour

Între orele 12.00 - 16.00 abonamentul fitness Happy Hour este doar 80 lei / lună

VREAU OFERTA

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER!

FII PRIMUL CARE AFLĂ CELE MAI NOI OFERTE ARS NOVA FITNESS.