Yoga

Organism flexibil

Distribuie pe:
Facebook

Considerată de unii o artă, de alții o disciplină ce trebuie învățată, yoga este de fapt o practică indiană straveche, caracterizată prin meditație și exercițiu fizic, ce poate îmbunătăți flexibilitatea organismului, poate reduce semnificativ stresul și poate ameliora starea generală de sanatate.

Yoga nu este o metodă de stretching, precum exercițiile fizice de încălzire înainte de aerobic. Ea presupune, desigur, capacitatea individului de a adopta anumite pozițiii, însă esenţa clasei este crearea unui echilibru perfect între corp și spirit, care, în timp, duce la creșterea rezistenței fizice și psihice a individului.

Practicarea acestei clase include atât exerciții fizice, cât și tehnici de respirație, aceste două elemente fiind interconectate. Acestea determină creșterea rezistenței organismului, iar in timp, amelioreaza semnificativ flexibilitatea. Pozițiile se pot realiza stând în picioare, culcat, stând pe scaun sau stând în cap.

Este important ca în timpul exercițiilor practicantul să fie foarte concentrat. Nimic din mediul înconjurător nu trebuie să îi distragă atenția.

Practicată în siguranță, alături de un profesionist, Yoga are numeroase beneficii pentru întregul organism, și poate fi o soluție pentru învingerea stresului cotidian care pare să ne sufoce din ce în ce mai mult

Day Pass

Ai șansa să testezi toate serviciile noastre, gratuit, înainte de a deveni membru.

VREAU OFERTA
Happy Hour

Între orele 12.00 - 16.00 abonamentul fitness Happy Hour este doar 80 lei / lună

VREAU OFERTA

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER!

FII PRIMUL CARE AFLĂ CELE MAI NOI OFERTE ARS NOVA FITNESS.