Fitness & Cardio

Fii în formă cu Ars Nova Fitness!

Distribuie pe:
Facebook

Antrenamentele de forță reprezintă o componentă importantă a unui program de fitness echilibrat, iar beneficiile lor sunt numeroase:

  • creșterea rezistenței oaselor și a cartilagiilor,
  • scăderea riscului accidentării,
  • mărirea masei musculare
  • îmbunătățirea calității vieții.

Un antrenament dedicat creșterii forței, efectuat corect, combinat cu cel cardiovascular și cel pentru flexibilitate, oferă avantajele unui program de fitness complet.

Exercițiile stimulează inteligența

Exercițiile de fitness și cardio nu numai că aduc beneficii corpului, dar ajută și funcția mentală. Acestea cresc nivelul de energie și de serotonină din creier, ceea ce duce la obținerea unei clarități mentale mai bune.

Mișcarea elimină stresul

Pe cât de stresat ai putea deveni doar gândindu-te la posibilitatea unor antrenamente regulate, odată ce vei începe să te antrenezi, vei experimenta mai puțin stres în fiecare domeniu al vieții tale.

Mai mult, exercițiile regulate produc un răspuns de relaxare al corpului, care servește ca o distragere pozitivă a atenției.

Exercițiile îți oferă energie

Când endorfinele sunt eliberate în sânge în timpul antrenamentului, te simți mult mai plin de energie pentru tot restul zilei.

Exercițiile fizice ajută la prevenirea îmbolnăvirilor

Exercițiile fizice pot încetini sau ajuta la prevenirea bolilor de inimă, accidentelor vasculare cerebrale, hipertensiunii arteriale, nivelului ridicat de colesterol, diabetului de tip 2, artritei, osteoporozei (pierderea de masă osoasă), precum și pierderea masei musculare.

Îți vei tonifia mușchiul cardiac

Antrenamentele de fitness și cardio creează o inimă puternică – acesta fiind, de fapt, cel mai important mușchi din organism.

Exercițiile vă vor permite să mâncați mai mult

Este bine știut faptul că mușchii ard mai multe calorii chiar și când se află în repaus decât o face grăsimea corporală. Deci, cu cât ai mai multă fibră musculară, cu atât mai mare va fi rata metabolică. Și, desigur, vei arde calorii în timpul exercițiilor efective.

Exercițiile îmbunătățesc forma fizică generală

Exercițiile de fitness și cardio constante vor determina consolidarea mușchilor, vor duce la creșterea flexibilității și vor îmbunătăți performanța fizică și mentală generală.

Day Pass

Ai șansa să testezi toate serviciile noastre, gratuit, înainte de a deveni membru.

Vreau Oferta!
Happy Hour

Între orele 07.00 - 16.00 abonamentul fitness Happy Hour Elevi/Studenti este doar 205 lei / lună.

Vreau Oferta!

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER!

FII PRIMUL CARE AFLĂ CELE MAI NOI OFERTE ARS NOVA FITNESS.